Creative

Basic

Webdesign

Uw website op maat.

my blog

MY DIARY

Hallo wereld!

- 17 januari 2019 /

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen!

webdesign

Webdesign

Anno 2019 is het bijna ondenkbaar om met uw zaak niet online actief te zijn. Op uw vraag, maak ik een gebruiksvriendelijke website die er nog eens goed uit ziet ook!

In overleg met de klant bekijk ik steeds samen wat de beste digitale oplossing is voor zijn specifieke vraag. De sfeer van de website wordt steeds getoetst aan de beoogde eisen.

WordPress

Ik maak elke website steeds gemaakt via het cms-platform WordPress. Dit betekent dat u zelf eenvoudig inhoud kan toevoegen aan uw website.

Na een eerste gesprek, ga ik op zoek naar een passende template. Vervolgens laat ik u kiezen uit enkele sjablonen. Daardoor heeft u steeds controle over hoe uw website er uiteindelijk zal uitzien.

Er bestaan ontzettend veel gratis en betalende templates, elk met hun eigen kenmerken en visuele mogelijkheden. Ik zoek uiteraard steeds naar de beste oplossing voor uw zaak

wordpress
css-html

Op maat

In overleg bepalen we hoe de website er grosso modo moet uitzien. De verdere uitwerking (via html/css) kan dan gepersonaliseerd worden.

Bent u op zoek naar enkele extra’s, zoals een contactformulierboekingssysteem of reservatiemodule? Deze worden probleemloos geïntegreerd.

Op punt

Na het afwerken van de website, toets ik deze steeds aan de eisen waaraan een moderne website moet voldoen (SEO-optimalisatie). Naast het opzetten van de website, deze ook zo goed mogelijk voorbereid om in Google gevonden te worden. Uiteraard is de website steeds responsive, om er ook op mobiele toestellen zo goed mogelijk uit te zien.

seo-optimalisatie

Heeft u zelf een leuk idee of een nieuw project in gedachten? Contacteer mij en we zoeken samen naar de juiste oplossing!